نصب و راه اندازی اسپری درایر درساتک در حوزه صنایع غذایی

27 بهمن ماه 1403

آیا به دنبال ارتقاء کیفیت و پایداری نوشیدنی‌هایتان هستید؟ 🔹 کامپاندها و امولسیون‌ها در صنعت hashtag#نوشیدنی برای بهبود طعم، رنگ و پایداری محصولات استفاده می‌شوند. این ترکیبات با جلوگیری از جداسازی اجزا، باعث یکنواختی و افزایش ماندگاری نوشیدنی‌ها شده و همچنین جذب مواد مغذی را تسهیل می‌کنند.

آیا به دنبال ارتقاء کیفیت و پایداری نوشیدنی‌هایتان هستید؟
🔹 کامپاندها و امولسیون‌ها در صنعت hashtagنوشیدنی برای بهبود طعم، رنگ و پایداری محصولات استفاده می‌شوند. این ترکیبات با جلوگیری از جداسازی اجزا، باعث یکنواختی و افزایش ماندگاری نوشیدنی‌ها شده و همچنین جذب مواد مغذی را تسهیل می‌کنند.
✔ استفاده از تجهیزاتی مانند دستگاه hashtagاسپری‌درایر درساتک، به تولیدکنندگان این صنعت کمک می‌کند تا با تولید hashtagکامپاندها و hashtagامولسیون‌های باکیفیت، عملکرد و اثربخشی محصولات خود را بهینه کنند. در ویدئوی زیر، فرآیند بکارگیری#خشک‌کن‌پاششی درساتک در تولید این ترکیبات را مشاهده خواهید کرد.
از اعتماد و همکاری ارزشمند آن شرکت محترم، کمال تشکر را داریم...
کاربرد اسپری درایر درساتک در حوزه علوم دامی

هدف مقاله : این مطالعه به بررسی ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف (مالتودکسترین، کیتوزان، صمغ گوار و آلژینات سدیم) میپردازد. هدف اصلی تحقیق، ارزیابی تأثیر این هیدروکلوئیدها بر خواص مایع شکمبه خشک شده و ویژگی های تغذیها ی خوراک دام می باشد.

اطلاعات بیشتر>
11 اسفند 1403
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک