نصب و راه اندازی اسپری درایر درساتک در حوزه صنایع غذایی

27 بهمن ماه 1403

آیا به دنبال ارتقاء کیفیت و پایداری نوشیدنی‌هایتان هستید؟ 🔹 کامپاندها و امولسیون‌ها در صنعت hashtag#نوشیدنی برای بهبود طعم، رنگ و پایداری محصولات استفاده می‌شوند. این ترکیبات با جلوگیری از جداسازی اجزا، باعث یکنواختی و افزایش ماندگاری نوشیدنی‌ها شده و همچنین جذب مواد مغذی را تسهیل می‌کنند.

آیا به دنبال ارتقاء کیفیت و پایداری نوشیدنی‌هایتان هستید؟
🔹 کامپاندها و امولسیون‌ها در صنعت hashtagنوشیدنی برای بهبود طعم، رنگ و پایداری محصولات استفاده می‌شوند. این ترکیبات با جلوگیری از جداسازی اجزا، باعث یکنواختی و افزایش ماندگاری نوشیدنی‌ها شده و همچنین جذب مواد مغذی را تسهیل می‌کنند.
✔ استفاده از تجهیزاتی مانند دستگاه hashtagاسپری‌درایر درساتک، به تولیدکنندگان این صنعت کمک می‌کند تا با تولید hashtagکامپاندها و hashtagامولسیون‌های باکیفیت، عملکرد و اثربخشی محصولات خود را بهینه کنند. در ویدئوی زیر، فرآیند بکارگیری#خشک‌کن‌پاششی درساتک در تولید این ترکیبات را مشاهده خواهید کرد.
از اعتماد و همکاری ارزشمند آن شرکت محترم، کمال تشکر را داریم...
کاربرد دستگاه فریز درایر -حوزه مهندسی بافت

هدف اصلی این پژوهش، طراحی و ارزیابی یک پچ میکرونیدلی ساده و کم‌هزینه بر پایه کیتوزان است که قابلیت تحویل موضعی عصاره گیاه (شیرین‌بیان) را داراست. این سامانه دارورسانی با هدف کمک به درمان اختلالات پوستی به‌ویژه بیماری پسوریازیس مورد بررسی قرار گرفته است.

اطلاعات بیشتر>
23 فروردین 1404
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک