بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

8 مرداد ماه 1401

در این مقاله آموزشی، به اختصار به نحوه عملکرد، کاربردها، مزایا و محدودیت های هر یک از دستگاههای اسپری درایر و فریز درایر، پرداخته شده است. در نهایت به 7 موضوع مرتبط به تکنیک اسپری درایینگ و فریز درایینگ، که میتواند توسط پژوهشگران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اشاره شده است.

 ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی
نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان
نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو
نمونه چهار: پودر میوه ها
نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن
نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر
نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی


جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید.

جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
 
کاربرد دستگاه فریز درایر -حوزه مهندسی بافت

هدف اصلی این پژوهش، طراحی و ارزیابی یک پچ میکرونیدلی ساده و کم‌هزینه بر پایه کیتوزان است که قابلیت تحویل موضعی عصاره گیاه (شیرین‌بیان) را داراست. این سامانه دارورسانی با هدف کمک به درمان اختلالات پوستی به‌ویژه بیماری پسوریازیس مورد بررسی قرار گرفته است.

اطلاعات بیشتر>
23 فروردین 1404
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک