بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

8 مرداد ماه 1401

در این مقاله آموزشی، به اختصار به نحوه عملکرد، کاربردها، مزایا و محدودیت های هر یک از دستگاههای اسپری درایر و فریز درایر، پرداخته شده است. در نهایت به 7 موضوع مرتبط به تکنیک اسپری درایینگ و فریز درایینگ، که میتواند توسط پژوهشگران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اشاره شده است.

 ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی
نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان
نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو
نمونه چهار: پودر میوه ها
نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن
نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر
نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی


جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید.

جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
 
کاربرد دستگاه اکسترودر اسفرونایزر درساتک-حوزه داروسازی

این مطالعه نشان میدهد که میتوان پلتهای بهینه ای از ایبوپروفن و فسفولیپید را با ویژگیهای انحلال بهبود یافته تهیه کرد که مناسب برای پر کردن کپسولهای ژلاتینی سخت هستند. پلتهای حاوی ایبوپروفن با ترکیبات فسفولیپیدی PA به نسبت 20 تا 50 درصد، با استفاده از دستگاه اکسترودر-اسفرونایزر درساتک تهیه شدند.

اطلاعات بیشتر>
30 تیر 1403
نظرات