بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

8 مرداد ماه 1401

در این مقاله آموزشی، به اختصار به نحوه عملکرد، کاربردها، مزایا و محدودیت های هر یک از دستگاههای اسپری درایر و فریز درایر، پرداخته شده است. در نهایت به 7 موضوع مرتبط به تکنیک اسپری درایینگ و فریز درایینگ، که میتواند توسط پژوهشگران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اشاره شده است.

 ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی
نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان
نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو
نمونه چهار: پودر میوه ها
نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن
نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر
نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی


جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید.

جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
 
افزایش حلالیت یک داروی کم محلول در آب با استفاده از هیدروتراپی و تکنیک های پراکندگی جامد مبتنی بر هیدروتراپی مخلوط

تمرکز این پژوهش بر به حداکثر رساندن حلالیت کلسیم روزوواستاتین در آب و افزایش سرعت انحلال آن با استفاده از عوامل هیدروتروپیک مختلف به منظور ایجاد پراکندگی جامد است.( از طریق تکنیکهای تبخیر حلال شامل اواپراتور چرخشی و روشهای لیوفیلیزاسیون) * عوامل هیدروتروپیک شامل اوره، مانیتول، اسید سیتریک، بنزوات سدیم و سالیسیلات سدیم در غلظتهای ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد وزنی میباشند. * پراکندگی جامد هیدروتروپیک (Solid Dispersion) روشی اصلی، بدون خطر و مقرون به صرفه برای افزایش فراهمی زیستی داروهای دارای حلالیت پایین در آب معرفی میشود.

اطلاعات بیشتر>
20 تیر 1403
نظرات