بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

8 مرداد ماه 1401

در این مقاله آموزشی، به اختصار به نحوه عملکرد، کاربردها، مزایا و محدودیت های هر یک از دستگاههای اسپری درایر و فریز درایر، پرداخته شده است. در نهایت به 7 موضوع مرتبط به تکنیک اسپری درایینگ و فریز درایینگ، که میتواند توسط پژوهشگران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اشاره شده است.

 ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی
نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان
نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو
نمونه چهار: پودر میوه ها
نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن
نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر
نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی


جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید.

جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
 
تولید مکمل مولتی ویتامین تزریقی توسط دستگاه فریز درایر درساتک در شرکت باراد فارمد

در این ویدیو، فرآیند خشک‌کردن انجمادی (Freeze Drying) مکمل مولتی‌ویتامین تزریقی را ملاحظه می‌کنید که با بهره‌گیری از فریزدرایر آزمایشگاهی درساتک و با هدف افزایش پایداری، طول عمر و حفظ خواص زیستی ماده دارویی انجام شده است. محصول نهایی این فرایند، مکمل استریل شده ای است که با همت تیم جوان و پرتلاش باراد فارمد تولید شده است.

اطلاعات بیشتر>
29 تیر 1404
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک