بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

8 مرداد ماه 1401

در این مقاله آموزشی، به اختصار به نحوه عملکرد، کاربردها، مزایا و محدودیت های هر یک از دستگاههای اسپری درایر و فریز درایر، پرداخته شده است. در نهایت به 7 موضوع مرتبط به تکنیک اسپری درایینگ و فریز درایینگ، که میتواند توسط پژوهشگران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اشاره شده است.

 ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی

نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی
نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان
نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو
نمونه چهار: پودر میوه ها
نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن
نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر
نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی


جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید.

جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
 
کاربرد اکسترودر اسفرونایزر در صنایع محتلف

اکسترودر-اسفرونایزر درساتک؛ تحولی نوین در فناوری تولید پلت‌های یکنواخت و راه‌حلی ایده‌آل برای بهبود کیفیت در صنایع مختلف! فرآیند کاری دستگاه اکسترودر-اسفرونایزر درساتک به شرح زیر است: 1. **مرحله اکستروژن**: فرآیند با تهیه خمیر از مواد اولیه آغاز می‌شود. سپس اکسترودر، خمیر را از میان قالب‌هایی با قطرهای 1.5، 1.2 یا 1 میلی‌متر عبور داده و آن را به رشته‌های کوتاه تبدیل می‌کند.

اطلاعات بیشتر>
2 بهمن 1403
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک