خشککنانجمادی آزمایشگاهی(Freezedryer)
- دمای کندانسور(تقریبی) 50- درجه سانتی گراد
- کارکرد کندانسور 4 کیلوگرم در 24 ساعت
- دارای شیر برقی وکیوم آلمانی (جهت افزایش عمر پمپ وکیوم)
- دارای سنسور وکیوم پیرانی آلمانی
- دارای چمبر پلکسی گلاس و سینی طبقاتی استیل 316
- دارای سیستم نرم افزاری مبتنی بر plc و بکارگیری قطعات الکترونیکی و صفحه نمایش لمسی زیمنس(آلمان) و کنترل پارامترهای فشار و دمای معادل خلا و،زمان کارکرد،زمان تعویض روغن، زمان پیش گرمایش پمپ خلاء(warm up)
- به کار گیری کمپرسور دانفوس
- طراحی و برنامه نویسی توسط شرکت درسا به ساز و بکارگیری سیستم کنترل زیمنس
- بکارگیری کندانسور آلمانی با راندمان بالا
- دارای فیوز 10 آمپر آلمانی جهت محافظت از شوک الکتریکی
- دارای نویزگیر schurter سوییسی جهت به حداقل رساندن نوسانات برقی
- به همراه یک عدد high vacuum grease برند DOW CORNING اورجینال 150 گرمی
- قابلیت ادامه فرآیند دستگاه در زمان قطع و وصل ناگهانی دستگاه
توضیح عملکرد و کاربردهای دستگاه فریز درایر آزمایشگاهی(خشک کن انجمادی)
✔عملکرد: با کاهش فشار سامانه، مواد حساس به حرارت طی فرایند تصعید بدون آسیب به ساختار فیزیکی در دمای پایین خشک می شوند.( مناسب جهت حلال های آبی)
گام های فرایند خشک کردن انجمادی:
Freezing: در این مرحله، نمونه تا دمایی پایینتر از نقطه یوتکتیک (-40°C تا -80°C) منجمد میشود تا ساختار ماده حفظ و منافذ ایجاد شود.این مرحله معمولاً حدود 2 ساعت طول میکشد و کل فرآیند خشککردن انجمادی 24 تا 48 ساعت زمان میبرد.
خشک کردن اولیه: در این مرحله تحت خلا با فرایند تصعید 65 الی 90 درصد رطوبت که به صورت آب آزاد است و منجمد شده است از سیستم خارج میشود.
خشک کردن ثانویه: خشک کردن ثانویه بر حذف آب باقیمانده متکی است و معمولاً فرآیندی کند است که بین 10 تا 12 ساعت طول میکشد. در این مرحله فشار به مقدار بیشتری کاهش یافته و دما بالاتر از مرحله خشک کردن اولیه است.
فرآیند فریزدرایینگ یا خشککردن انجمادی سالهاست که به دلیل توانایی در حفظ خواص فیزیکی و شیمیایی مواد، در صنایع مختلف کاربردهای گستردهای دارد.
کاربردها:
تکنیک فریزدرایینگ برای تثبیت، نگهداری یا افزایش ماندگاری محصولات مختلف در حوزههای زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
چرا فریز درایر ؟
نگاهی اجمالی به مزایای استفاده از فریز درایر در خشک کردن مواد
در روش خشک کردن انجمادی، آب یا حلال از نمونه منجمد شده از طریق فرایند تصعید حذف میشود. به دلیل عدم استفاده از گرما در این فرآیند، کمترین تغییرات در خواص محصول ایجاد میشود و شکل ظاهری، طعم، بو و مزه آن حفظ میشود. هم چنین این روش باعث کاهش وزن محصول، سهولت در بستهبندی و امکان نگهداری طولانیمدت در دمای معمولی میشود که در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
درباره فریز درایر آزمایشگاهی ساخت شرکت درساتک
به همت متخصصان و کارشناسان توانمند شرکت درساتک، سری جدید دستگاه فریز درایر آزمایشگاهی با مهندسی معکوس نمونه اروپایی در سال 96 ساخته و در اختیار مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفته است. فریز درایر تولید داخل ضمن دارا بودن تمامی شاخصه های کیفی، از قیمتی کاملا رقابتی (حداقل 40 درصد ارزانتر نسبت به نمونه خارجی) برخوردار می باشد. درساتک با طراحی و تولید انواع تجهیزات آزمایشگاهی، تاکنون بیش از 30 دستگاه فریزدرایر در نقاط مختلف کشورمان نصب و راه اندازی نموده است. برای مشاهده ویدئوهای نصب و راه اندازی به لینکدین و آپارات ما مراجعه نمایید.
از مهمترین شاخصه های فریز درایر درساتک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مجهز به شیر برقی وکیوم جهت افزایش عمر پمپ وکیوم
-سیستم کنترل مجهز به PLC زیمنس
-دارای صفحه HMI زیمنس
پشتیبانی، خدمات پس از فروش و رضایت مشتریان ما گویای اطمینان بالای خریداران محصولات ساخت شرکت درساتک می باشد.
گام های فرایند خشک کردن انجمادی:
Freezing: در این مرحله، نمونه تا دمایی پایینتر از نقطه یوتکتیک (-40°C تا -80°C) منجمد میشود تا ساختار ماده حفظ و منافذ ایجاد شود.این مرحله معمولاً حدود 2 ساعت طول میکشد و کل فرآیند خشککردن انجمادی 24 تا 48 ساعت زمان میبرد.
خشک کردن اولیه: در این مرحله تحت خلا با فرایند تصعید 65 الی 90 درصد رطوبت که به صورت آب آزاد است و منجمد شده است از سیستم خارج میشود.
خشک کردن ثانویه: خشک کردن ثانویه بر حذف آب باقیمانده متکی است و معمولاً فرآیندی کند است که بین 10 تا 12 ساعت طول میکشد. در این مرحله فشار به مقدار بیشتری کاهش یافته و دما بالاتر از مرحله خشک کردن اولیه است.
فرآیند فریزدرایینگ یا خشککردن انجمادی سالهاست که به دلیل توانایی در حفظ خواص فیزیکی و شیمیایی مواد، در صنایع مختلف کاربردهای گستردهای دارد.
کاربردها:
تکنیک فریزدرایینگ برای تثبیت، نگهداری یا افزایش ماندگاری محصولات مختلف در حوزههای زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
- دارویی: آنتیبیوتیکها، گیاهان دارویی
- شیمی: سنسورها و وسایل الکترونیکی، باتریها، ابرخازنها
- صنایع غذایی: عصارهها، افزودنیها، مکملهای غذایی
- بیوتکنولوژی: پروتئینها، آنزیمها، هورمونها، ویروسها، باکتریها و میکروبها
- پزشکی: واکسنها، آنتیبادیها، پلاسما
- صنایع سرامیکی: سنتز پودرهای سرامیکی و خشک کردن بدنه سرامیکی
- صنایع شیمیایی و نانو: توسعه مواد نانو و فرآیندهای شیمیایی پیشرفته
- مهندسی پزشکی و مهندسی بافت: ساخت و بهینه سازی انواع داربست های زیستی
چرا فریز درایر ؟
نگاهی اجمالی به مزایای استفاده از فریز درایر در خشک کردن مواد
در روش خشک کردن انجمادی، آب یا حلال از نمونه منجمد شده از طریق فرایند تصعید حذف میشود. به دلیل عدم استفاده از گرما در این فرآیند، کمترین تغییرات در خواص محصول ایجاد میشود و شکل ظاهری، طعم، بو و مزه آن حفظ میشود. هم چنین این روش باعث کاهش وزن محصول، سهولت در بستهبندی و امکان نگهداری طولانیمدت در دمای معمولی میشود که در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
درباره فریز درایر آزمایشگاهی ساخت شرکت درساتک
به همت متخصصان و کارشناسان توانمند شرکت درساتک، سری جدید دستگاه فریز درایر آزمایشگاهی با مهندسی معکوس نمونه اروپایی در سال 96 ساخته و در اختیار مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفته است. فریز درایر تولید داخل ضمن دارا بودن تمامی شاخصه های کیفی، از قیمتی کاملا رقابتی (حداقل 40 درصد ارزانتر نسبت به نمونه خارجی) برخوردار می باشد. درساتک با طراحی و تولید انواع تجهیزات آزمایشگاهی، تاکنون بیش از 30 دستگاه فریزدرایر در نقاط مختلف کشورمان نصب و راه اندازی نموده است. برای مشاهده ویدئوهای نصب و راه اندازی به لینکدین و آپارات ما مراجعه نمایید.
از مهمترین شاخصه های فریز درایر درساتک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مجهز به شیر برقی وکیوم جهت افزایش عمر پمپ وکیوم
-سیستم کنترل مجهز به PLC زیمنس
-دارای صفحه HMI زیمنس
پشتیبانی، خدمات پس از فروش و رضایت مشتریان ما گویای اطمینان بالای خریداران محصولات ساخت شرکت درساتک می باشد.
مشخصات فنی | |
توان مصرفی | Max 1.1kw |
ولتاژ | 220-230V |
فرکانس | 50/60Hz |
ابعاد | 400mm+300mm drying chamber *450 mm * 550mm+ 80 mm vacuum connection |
وزن | 42kg |
ظرفیت کندانسور یخ | 4kg |
عملکرد کندانسور یخ | 4kg/24hr |
دمای کندانسور یخ | تقریبا 50- درجه سانتیگراد |
متعلقات | |
پمپ خلاء | 10m3/h - 50 Hz - Ultimate pressure 0.001 mbar |
محصولات مرتبط