فریز درایر آزمایشگاهی

    • قرار گیری محفظه خشک کن بالای کندانسور جهت افزایش راندمان در فرآیند تصعید
    • محفظه متراکم ساز یخ با لوله های داخلی از جنس استیل ضد زنگ
    • نمایش دیجیتالی دما و میزان خلا درون محفظه
    • کنترل اندازه گیری غیر مستقیم دمای محصول با توجه به فشار بخار درون محفظه
    • قابلیت کنترل خلاء محفظه جهت بهینه سازی فرآیند

توضیح عملکرد و کاربردهای دستگاه فریز درایر آزمایشگاهی یا خشک کن انجمادی

فرآیند فریز درایینگ یا روش خشک کن انجمادی سالهاست که به سبب حفظ خواص فیزیکی و شیمیایی مواد، کاربردهای فراوانی بویژه در صنایع غذایی، داروسازی، پزشکی، بیوتکنولوژی و کشاورزی داشته است. علاوه بر اینها، در مواردی همچون خشك كردن ميكروب ها، نگهداری از نمونه‌های حيوانی در موزه‌ها، ترميم كتابها و اجسامی كه به واسطه آب يا رطوبت به مرور زمان از بين رفته اند، نیز از روش خشک کن انجمادی بهره می گیرند.

همه شما بزرگواران به خوبی می دانید که در خشک کردن به شیوه انجمادی، آب یا حلال از نمونه منجمد شده طبق فرآیند تصعید حذف شده و بدین ترتیب محصول نهایی به دلیل عدم استفاده از گرما برای دهیدراسیون، کمترین تغییرات را در خواص خواهد داشت. از طرفی از شکل ظاهری مطلوب (عدم چروکیدگی) برخوردار بوده و
طعم، بو و مزه آن حفظ خواهد شد.

مشخصات فنی
توان مصرفی

 Max 0.6kw

ولتاژ

 200-230V

فرکانس

 50/60Hz

ظرفیت کندانسور یخ

 4kg

عملکرد کندانسور یخ

 4kg/24hr

دمای کندانسور یخ

 55- درجه سلسیوس

ابعاد

 W*H*D 390*415*540mm

وزن

 42kg