
در این فیلم خانم دکتر خلیقی، به این سوال پاسخ می دهند که چرا جهت خشک کردن عصاره گیاهان دارویی، لزوماً باید از دستگاه اسپری درایر استفاده کرد؟
در این فیلم خانم دکتر خلیقی، به این سوال پاسخ می دهند که چرا جهت خشک کردن عصاره گیاهان دارویی، لزوماً باید از دستگاه اسپری درایر استفاده کرد؟
در این فیلم خانم دکتر خلیقی، به این سوال پاسخ می دهند که چرا جهت خشک کردن عصاره گیاهان دارویی، لزوماً باید از دستگاه اسپری درایر استفاده کرد؟
در این فیلم خانم دکتر خلیقی، به این سوال پاسخ می دهند که چرا جهت خشک کردن عصاره گیاهان دارویی، لزوماً باید از دستگاه اسپری درایر استفاده کرد؟
اسپری درایینگ روشی رایج برای تجمع کنترل شده نانو ذرات در قالب میکرو ذرات و رفع مشکل چسبندگی نانو ذرات می باشد.
رنگ فاکتوری مهم برای تولیدکنندگان محصولات غذایی می باشد. این امر ناشی از این واقعیت است که مصرف کنندگان همیشه رنگ مواد غذایی را با کیفیت های دیگر مانند تازگی، رسیدگی و سلامت مواد غذایی مرتبط می دانند. امروزه با گسترش استفاده از رنگ های مصنوعی در مواد غذایی و عوارض ناشی از آن که باعث به خطر افتادن سلامت افراد می شود لزوم جایگزینی و استفاده از رنگ های طبیعی به جای رنگ های مصنوعی در فرآورده های غذایی نمایان تر شده است. در سراسر جهان چای ترش به دلیل اینکه حاوي آنتوسیانین بالایی می باشد کشت می شود.اما از آنجایی که رنگدانه ی آنتوسیانینی موجود در چای ترش در برابر عوامل محیطی حساس بوده و امکان تخریب و بیرنگ شدن آن وجود دارد، از روش ریز پوشانی به منظور پایدارسازی ترکیبات رنگی آن استفاده می شود.
استفاده از تکنولوژی اسپری درایر یا خشک کن پاششی در فرآیند خشک کردن محصولات دارویی با هدف ارتقاء کیفی محصول تولیدی، امروزه کاربرد زیادی در تحقیقات آزمایشگاهی و همچنین عرصه صنعت پیدا کرده است. محصولات دارویی خشک شده توسط دستگاه اسپری درایر دارای خواص مهم و بسیار مطلوبی از قبیل یکنواختی در اندازه ذرات، شکل کروی ذرات، ریزش عالی، کمپرس پذیری و محلولیت بهتر، رطوبت کمتر و پایداری حرارتی بالاتری می باشند.