ظرفیتهای تحقیقاتی اسپری درایر و فریز درایر در حوزه صنعت غذا و کشاورزی نمونه یک : پساب کارخانجات لبنی نمونه دو : ضایعات استخوانی حاصل از فرآوری آبزیان نمونه سه: استخراج عصاره رنگی از پوسته میگو نمونه چهار: پودر میوه ها نمونه پنج: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن نمونه شش: بهینه سازی فرآیندهای تولید پودر نمونه هفتم: انکپسولیشن یا ریزپوشانی جزئیات بیشتر را با دانلود فایل کامل این مطلب آموزشی از اینجا مطالعه بفرمایید. جهت مشاهده مشخصات و یا دریافت کاتالوگ دستگاه اسپری درایری که در فیلم مشاهده کردید. روی لینک دستگاه اسپری درایر ساخت درساتک کلیک کنید.
جزئیات