تولید ریز کپسولهای چای ترش با استفاده از اسپری درایر رنگ فاکتوری مهم برای تولیدکنندگان محصولات غذایی می باشد. این امر ناشی از این واقعیت است که مصرف کنندگان همیشه رنگ مواد غذایی را با کیفیت های دیگر مانند تازگی، رسیدگی و سلامت مواد غذایی مرتبط می دانند. امروزه با گسترش استفاده از رنگ های مصنوعی در مواد غذایی و عوارض ناشی از آن که باعث به خطر افتادن سلامت افراد می شود لزوم جایگزینی و استفاده از رنگ های طبیعی به جای رنگ های مصنوعی در فرآورده های غذایی نمایان تر شده است. در سراسر جهان چای ترش به دلیل اینکه حاوي آنتوسیانین بالایی می باشد کشت می شود.اما از آنجایی که رنگدانه ی آنتوسیانینی موجود در چای ترش در برابر عوامل محیطی حساس بوده و امکان تخریب و بیرنگ شدن آن وجود دارد، از روش ریز پوشانی به منظور پایدارسازی ترکیبات رنگی آن استفاده می شود.
اطلاعات بیشتر
14 اسفند 1396