کاربرد اکسترودر اسفرونایزر در صنایع محتلف

2 بهمن ماه 1403

اکسترودر-اسفرونایزر درساتک؛ تحولی نوین در فناوری تولید پلت‌های یکنواخت و راه‌حلی ایده‌آل برای بهبود کیفیت در صنایع مختلف! فرآیند کاری دستگاه اکسترودر-اسفرونایزر درساتک به شرح زیر است: 1. **مرحله اکستروژن**: فرآیند با تهیه خمیر از مواد اولیه آغاز می‌شود. سپس اکسترودر، خمیر را از میان قالب‌هایی با قطرهای 1.5، 1.2 یا 1 میلی‌متر عبور داده و آن را به رشته‌های کوتاه تبدیل می‌کند.

اکسترودر-اسفرونایزر درساتک؛ تحولی نوین در فناوری تولید پلت‌های یکنواخت و راه‌حلی ایده‌آل برای بهبود کیفیت در صنایع مختلف!

فرآیند کاری دستگاه اکسترودر-اسفرونایزر درساتک به شرح زیر است:

1. **مرحله اکستروژن**:
فرآیند با تهیه خمیر از مواد اولیه آغاز می‌شود. سپس اکسترودر، خمیر را از میان قالب‌هایی با قطرهای 1.5، 1.2 یا 1 میلی‌متر عبور داده و آن را به رشته‌های کوتاه تبدیل می‌کند.

2. **مرحله اسفرونیزاسیون**:
ذرات اکسترود شده وارد صفحه چرخان اسفرونایزر می‌شوند. در این مرحله، با استفاده از نیروهای گریز از مرکز و گرانش، ذرات به دیواره داخلی سیلندر پرتاب شده و به سرعت به شکل کروی در می‌آیند. پس از 2 تا 10 دقیقه، پلت‌های یکنواخت و کروی از دریچه تخلیه خارج می‌شوند.

در این بخش، شما با مزایا و کاربردهای اصلی اکسترودر-اسفرونایزر درساتک در صنایع مختلف مانند داروسازی، صنایع غذایی، کشاورزی، آرایشی، شوینده‌ها و کاتالیست‌ها آشنا خواهید شد.



همچنین علاقه‌مندان می‌توانند در آپارات و لینکدین درساتک ویدئوهای معرفی، نصب، و راه‌اندازی این دستگاه و سایر تجهیزات را مشاهده نمایند.
کاربرد دستگاه فریز درایر -حوزه مهندسی بافت

هدف اصلی این پژوهش، طراحی و ارزیابی یک پچ میکرونیدلی ساده و کم‌هزینه بر پایه کیتوزان است که قابلیت تحویل موضعی عصاره گیاه (شیرین‌بیان) را داراست. این سامانه دارورسانی با هدف کمک به درمان اختلالات پوستی به‌ویژه بیماری پسوریازیس مورد بررسی قرار گرفته است.

اطلاعات بیشتر>
23 فروردین 1404
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک