کاربرد دستگاه روتاری اواپراتور دراساتک- حوزه ی داروسازی

20 تیر ماه 1403

تمرکز این پژوهش بر به حداکثر رساندن حلالیت کلسیم روزوواستاتین در آب و افزایش سرعت انحلال آن با استفاده از عوامل هیدروتروپیک مختلف به منظور ایجاد پراکندگی جامد است.( از طریق تکنیکهای تبخیر حلال شامل اواپراتور چرخشی و روشهای لیوفیلیزاسیون) * عوامل هیدروتروپیک شامل اوره، مانیتول، اسید سیتریک، بنزوات سدیم و سالیسیلات سدیم در غلظتهای ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد وزنی میباشند. * پراکندگی جامد هیدروتروپیک (Solid Dispersion) روشی اصلی، بدون خطر و مقرون به صرفه برای افزایش فراهمی زیستی داروهای دارای حلالیت پایین در آب معرفی میشود.


"افزایش حلالیت یک داروی کم محلول در آب با استفاده از هیدروتراپی و تکنیک های پراکندگی جامد مبتنی بر هیدروتراپی مخلوط"


در سیستم طبقه بندی بیوداروها، کلسیم روزوواستاتین(Calcium Rosuvastatin ) به دلیل فراهمی زیستی خوراکی پایین و متغیر آن در کلاس II قرار می گیرد. روزوواستاتین دارویی از دسته استاتینها است که برای جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی و جهت درمان چربیهای غیرطبیعی استفاده میشود.

هدف:
تمرکز این پژوهش بر به حداکثر رساندن حلالیت کلسیم روزوواستاتین در آب و افزایش سرعت انحلال آن با استفاده از عوامل هیدروتروپیک مختلف به منظور ایجاد پراکندگی جامد است.( از طریق تکنیکهای تبخیر حلال شامل اواپراتور چرخشی و روشهای لیوفیلیزاسیون)
* عوامل هیدروتروپیک شامل اوره، مانیتول، اسید سیتریک، بنزوات سدیم و سالیسیلات سدیم در غلظتهای ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد وزنی میباشند.
* پراکندگی جامد هیدروتروپیک (Solid Dispersion) روشی اصلی، بدون خطر و مقرون به صرفه برای افزایش فراهمی زیستی داروهای دارای حلالیت پایین در آب معرفی میشود.

نتیجه :
• در مقایسه با داروی خالص، حلالیت مخلوطهای فیزیکی روزوواستاتین با ترکیب عوامل هیدروتروپیک (سدیم سالیسیلات، بنزوات سدیم و اوره) با نسبت 13.33در بافر 0.05 مولار سیترات سدیم به طور قابلتوجهی افزایش یافت.
• آزادسازی داروی با فرمولاسیون جدید بین 98.83 تا 104.78 درصد متغیر بود که نشاندهنده بالا تر بودن نرخ انحلال بود. این واقعیت که حلالیت روزوواستاتین به طور قابل توجهی بهبود یافته است، نشان می دهد که ممکن است این روش برای داروهای دیگر با حلالیت ضعیف در آب نیز مورد استفاده قرار گیرد.

با استفاده از دستگاه روتاری اواپراتور (تقطیر در خلاء) 20 لیتری درساتک نیز می توان کارهای مشابه مقاله فوق را انجام داد. با کلیک بر روی لینک های اپارات و لینکدین ذیل به ویژگی ها، خصوصیات و کاربردهای روتاری اواپراتور درساتک، دسترسی پیدا خواهید کرد.
  • جهت آگاه سازی دیگر فرهیختگان، در به اشتراک گذاری این مقاله سهیم باشید.

https://www.aparat.com/v/RI825
روتاری اواپراتور 20 لیتری درساتک


" تحولی نوین در درمان آسیب‌های استخوانی با استفاده از فناوری فریزدرایر و تولید نانوکامپوزیت‌های پیشرفته گرافنی "

" تحولی نوین در درمان آسیب‌های استخوانی با استفاده از فناوری فریزدرایر و تولید نانوکامپوزیت‌های پیشرفته گرافنی " هدف مقاله: این پژوهش به طراحی و تولید داربست‌های نانوساختار زیستی متخلخل با ترکیب گرافن و سرامیک وولاستونیت (Wollastonite) می‌پردازد. هدف اصلی ارائه ماده‌ای سبک، زیست‌سازگار و مقاوم برای جایگزینی استخوان‌های آسیب‌دیده در درمان‌های ارتوپدی است. این داربست با خواص زیستی و مکانیکی پیشرفته می‌تواند نیازهای کلینیکی را در بازسازی بافت استخوانی برآورده کند. * در این تحقیق، فریزدرایر درساتک نقش کلیدی در ایجاد ساختارهای متخلخل داربست زیستی دارد. مراحل کلیدی شامل: سا منجمد کردن نمونه‌های زیستی در دمای -70 درجه سانتی‌گراد به مدت 24 ساعت. 2. خشک کردن نمونه‌ها در دستگاه فریزدرایر در دمای -45 درجه سانتی‌گراد و فشار 0.01 بار به مدت 24 ساعت. این فرآیند موجب حذف کامل رطوبت و ایجاد تخلخل‌های مناسب برای خون‌رسانی و رشد سلول‌های استخوانی می‌شود. نتیجه‌گیری: نتایج نشان داد که داربست‌های تولید شده با 1% وزنی نانوگرافن دارای ویژگی‌های مکانیکی و زیستی بهینه بوده و قابلیت استفاده به عنوان جایگزین سبک برای استخوان‌های آسیب‌دیده را دارند. این داربست‌ها پتانسیل بالایی برای کاربرد در درمان شکستگی‌های استخوانی و جایگزینی بافت را نیز دارند. برای آشنایی بیشتر با فناوری فریزدرایر و ویژگی‌های آن به وب‌سایت درساتک مراجعه نمایید. با دنبال کردن لینکدین درساتک از جدیدترین کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف الهام بگیرید. همچنین با عضویت در نیوزلتر ما همواره یک قدم جلوتر از دیگران باشید و از تازه‌ترین کاربردهای تجهیزات درساتک در مقالات علمی مطلع شوید!

اطلاعات بیشتر>
3 آذر 1403
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک