کاربرد اسپری درایر درساتک در حوزه علوم دامی

11 اسفند ماه 1403

هدف مقاله : این مطالعه به بررسی ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف (مالتودکسترین، کیتوزان، صمغ گوار و آلژینات سدیم) میپردازد. هدف اصلی تحقیق، ارزیابی تأثیر این هیدروکلوئیدها بر خواص مایع شکمبه خشک شده و ویژگی های تغذیها ی خوراک دام می باشد.

هدف مقاله :
این مطالعه به بررسی ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف (مالتودکسترین، کیتوزان، صمغ گوار و آلژینات سدیم) میپردازد. هدف اصلی تحقیق، ارزیابی تأثیر این هیدروکلوئیدها بر خواص مایع شکمبه خشک شده و ویژگی های تغذیها ی خوراک دام می باشد.

روش کار:
• مایع شکمبه پس از صاف شدن با چهار نوع هیدروکلوئید (مالتودکسترین، کیتوزان، صمغ گوار و آلژینات سدیم) به نسبت 1 درصد ترکیب شد.
• مخلوط حاصل با استفاده از خشک کن پاششی درساتک) دمای هوای ورود ی و خروجی به ترتیب 120 درجه سانتیگراد و50 درجه سانتیگراد (به پودر خشک تبدیل گردید.
• پودرها با نسبت های 1 و 2 درصد به مدت 24 ساعت روی خوراک هایی مانند یونجه، کاه گندم و سیلاژ ذرت قرار گرفتند.
• در نهایت، ترکیب شیمیایی، تولید گاز و شاخص های تغذیه ای شامل انرژی قابل متابولیسم، اسیدهای چرب فرار و قابلیت هضم ماده آلی ارزیابی شد.

علت استفاده از اسپری درایر :
• خشک کردن سریع مایع شکمبه به صورت پودر در دماهای پایین که از تخریب ترکیبات زیست فعال جلوگیری میکند.
• تسهیل ذخیره سازی و حمل ونقل مایع شکمبه به صورت پودر خشک شده.
• افزایش پایداری و حفظ مواد مغذی، به ویژه هنگام ترکیب با هیدروکلوئیدها، که به حفظ خواص فعال مایع شکمبه کمک می کند.

نتیجه گیری:
نتایج تحقیق نشان میدهد که روش خشک کردن پاششی با هیدروکلوئیدها ویژگی های شیمیایی و بیولوژیکی مایع شکمبه را بهبود میبخشد. این روش موجب افزایش پایداری و بهبود ارزش غذایی خوراک دام به ویژه در خوراک هایی که نیاز به تخمیر و تولید گاز دارند، میشود. همچنین از مایع شکمبه خشک شده به عنوان منبع آنزیمی برای تغذیه دام استفاده میشود.

اگر در تحقیقات خود از فرآیند خشک کردن پاششی استفاده می‌کنید، اسپری درایر درساتک انتخابی ایده‌آل برای ارتقاء عملکرد شماست.. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی، همین حالا با شماره ۰۹۱۲۳۸۳۵۳۴۶ تماس بگیرید

لینکدین درساتک
آپارات درساتک
کاربرد اسپری درایر درساتک در حوزه علوم دامی

هدف مقاله : این مطالعه به بررسی ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف (مالتودکسترین، کیتوزان، صمغ گوار و آلژینات سدیم) میپردازد. هدف اصلی تحقیق، ارزیابی تأثیر این هیدروکلوئیدها بر خواص مایع شکمبه خشک شده و ویژگی های تغذیها ی خوراک دام می باشد.

اطلاعات بیشتر>
11 اسفند 1403
نظرات


کاتالوگ جامع 1403 محصولات درساتک